Adviezen

Adviezen

Bedrijfseconomisch de onderneming begeleiden

Wij adviseren onze cliënten gevraagd en ongevraagd waar het gaat om hun administratie. Wij begeleiden onze cliënten op een vakkundig en ontspannen manier, wederzijds vertrouwen is daarvoor een belangrijke basis. Wij verzorgen financiële controle om uw planning en realisatie van doelstellingen te volgen.

Interim op locatie

Indien gewenst bieden wij interim ondersteuning op locatie. Denk daarbij aan verwerking van administraties of onderzoeken van processen en opstellen van procesbeschrijvingen en conclusies.

Ook de grotere organisaties kunnen profiteren van de diensten van Kruiswijk administraties. Of het nu gaat om ondersteuning op de afdeling salarisadministratie, of uitvoering van taken van bijvoorbeeld afdeling invordering, wij zijn in bezit van voldoende ervaring om knelpunten op te lossen bij uitvoering van diverse werkzaamheden binnen de onderneming of organisatie.

Accountancy-700x460

Administratieve werkzaamheden en accountancy werkzaamheden

U krijgt inzicht in wat er in uw bedrijf gebeurd als de administratie goed wordt uitgevoerd.
Daarbij maakt een goed (jaar)rapport inzichtelijk welke onderdelen van uw ondernemingsbeleid eventueel kunnen worden aangepast. Dit rapport houdt dus meer in dan geschikte of verplichte informatie jegens belastingdienst en/of financiers. Het voeren van een deugdelijke administratie is niet alleen een teken van een gezonde bedrijfsvoering, het is ook wettelijk verplicht. De administratie moet een aantal jaren bewaard blijven.

keep-calm
  • Financiële administratie met mogelijkheid tot facturatie
  • Jaarrekening
  • Salarisadministratie
  • Managementrapporten en tussentijdse cijfers

Leuker en gemakkelijker kunnen wij het wél maken!

  • Omzetbalasting
  • Loonbelasting
  • Inkomstenbelasting
  • Vennootschapsbelasting

Ook denken we mee met fiscale vraagstukken

Keulenaar 11
3961 NM Wijk bij Duurstede

Ik ben per e-mail bereikbaar op
info@kruiswijkadministraties.nl

Telefonisch en via Whatsapp bereikbaar op
06-28755511