Over ons

Over ons

Welkom bij Kruiswijk administraties

Wij zijn een jong en innovatief bedrijf op het gebied van administratie en advies, met passie voor service. Centraal staat hierbij de persoonlijke aandacht voor onze cliënten.

In samenwerking proberen wij wensen en mogelijkheden in zo goed mogelijke banen te leiden. Ons belang is uw administratie goed uit te voeren om tijdig en een juist inzicht in de stand van zaken van uw onderneming en u persoonlijk te verkrijgen.

Voor elk bedrijf is een betrouwbare administratie noodzakelijk. Als ondernemer heeft u vaak niet de tijd of de juiste kennis om een goede administratie bij te houden. Laat uw administratie verzorgen door een professional, want een goede administratie is het halve werk!

Kruiswijk administraties is een vooruitstrevend bedrijf dat uw gehele financiële en fiscale administratie kan verzorgen tegen een gunstig tarief. Er is onder meer een vast tarief voor vaste werkzaamheden. Bovendien bieden wij deskundig advies, zo houdt u als ondernemer voldoende tijd over om te ondernemen. U moet vooral doen waar u goed in bent, dan doen wij de rest…

Neemt U geheel vrijblijvend contact op voor een afspraak, uw aanvraag wordt zo spoedig mogelijk verwerkt.

bambam-count-me-in-telraam

Voor wie is Kruiswijk Administraties interessant?

Kruiswijk Administraties heeft een zeer uitgebreid werkgebied en een evenredig divers klantenbestand. Zo zijn wij interim actief op locatie. Denk daarbij aan: ondersteuning, procesbeschrijving, projectadministraties etc.

Ook zelfstandig ondernemers kunnen bij ons terecht met hun vragen of problemen op administratief gebied. Daarnaast verzorgen wij de volledige administratie en belastingaangiften.

Keulenaar 11
3961 NM Wijk bij Duurstede

Ik ben per e-mail bereikbaar op
info@kruiswijkadministraties.nl

Telefonisch en via Whatsapp bereikbaar op
06-28755511